Verzendingen en leveringen

Verzendkosten in België: €5,70 naar uw adres en €4,70 naar een relaispunt. GRATIS verzending voor bestellingen boven 50€. Levertijd: 1-3 werkdagen. Vervoerders in België: Bpost of Mondial Relay.

Verzendkosten in Frankrijk: € 10,50 naar uw adres en € 7,90 naar een relaispunt. GRATIS verzending voor bestellingen boven 50€. Vervoerders in Frankrijk: DPD of Mondial Relay. Levertijd: 3-5 werkdagen.

Afleverpunt: Wij kiezen het dichtstbijzijnde afleverpunt bij uw adres, afhankelijk van de vervoerder. U ontvangt binnen 24 uur een tracking link voor uw bestelling.

Vakje "Opmerking": In hetvakje"Opmerking" van uw bestelling kunt u uw opmerkingen kwijt over de producten, de verpakking of uw favoriete postpunt.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen speciale opdrachten aan de vervoerders kunnen geven (bv. geen deurbel, de bestelling bij de buren achterlaten, geen levering op een bepaalde dag, enz.) Die keuze hebben wij als verladers niet.

Verpakking: Onze producten worden in bulk verkocht in verpakkingen die hoofdzakelijk uit kraftpapier bestaan. Om veiligheidsredenen tijdens het vervoer, en om de optimale kwaliteit van bepaalde producten te garanderen, gebruiken wij minder vaak 100% recycleerbare plastic verpakkingen.